30 de autobuze electrice pentru Zona Urbană Funcțională Suceava, cerere de finanțare pe PNRR, depuă ieri. Valoarea acestora: 17 milioane de euro

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că Zona Urbană Funcțională Suceava a depus pe aplicația electronică, ieri dimineață,  o cerere de finanțare pe PNRR, pe Componenta locală 10 pentru 30 autobuze electrice de 10 metri, în valoare de 17 milioane euro.

În total sunt depuse cereri de finanțare pentru 80 autobuze electrice, în valoare de aproximativ 40 milioane euro.

Ion Lungu a adresat felicitări Direcției de Fonduri Europene din Primăria Suceava și tuturor primăriilor implicate în acest proiect respectiv: orașul Salcea și comunele Moara, Șcheia, Bosanci, Ipotești, Adâncata, Mitocul Dragomirnei și Patrăuți.

”Sperăm ca în termen de 1,5 – 2 ani de zile, Zona Urbană Funcțională Suceava să beneficieze efectiv de aceste autobuze electrice.

De asemenea Municipiul Suceava a mai depus un proiect la ora 10 și 7 minute, pe proiectul ITS pentru panouri cu sistem de E-ticketing Suceava. Doamne ajută!”, este mesajul transmis de primarul municipiului reședință de județ.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *