Bărbat, consumator de spirt medicinal, găsit mort de fratele său în ajunul Anului Nou, la Udești

În ziua de 1 ianuarie 2019, la ora 09.20, polițiștii din cadrul SPR 2 Ipotești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din satul Racova, comuna Udești, cu privire la faptul că un vecin de al său a decedat în locuință.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul decedat, G.N., de 64 ani, locuia pe raza satului Racova, comuna Udești împreună cu fratele său, în aceeași curte, dar în imobile separate.

În ultima zi a anului 2019, 31 decembrie, în jurul orei 21.00, bărbatul a mers să îl viziteze pe fratele său ocazie cu care a constatat faptul că acesta este decedat. Întrucât nu deținea un telefon mobil, în dimineața zilei de 01.01.2020 a mers la un vecin și l-a rugat să sesizeze organele de poliție cu privire la decesul fratelui său.

La faţa locului a intervenit şi un echipaj ambulanţă din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, care a constatat decesul bărbatului. Fratele defunctului a declarat că acesta consuma zilnic alcool medicinal și nu se îngrijea, suferea de diverse afecțiuni medicale, nu urma vreun tratament medicamentos și nu era înscris la medicul de familie.

Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului s-a constatat că defunctul nu prezenta urme de violenţă pe suprafaţa corpului, acesta fiind ridicat şi transportat de către S.C. EFEMER S.A. la morga Spitalului Judeţean Suceava  în vederea efectuării autopsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *