Cu mintea întunecată de băutură, un bărbat din Dorneşti a ajuns pe mâna poliţiştilor, după ce a aruncat tot ce a găsit prin casă pe geam şi şi-a ameninţat soţia

În după amiaza zilei de ieri, 29.10.2019, la ora 17.36,  Secția de Poliție Rurală nr. 3 Marginea a fost sesizată telefonic de către o femeie de 41 ani, din comuna Dornești, despre faptul că este agresată de soțul ei.

În urma cercetărilor poliţiştilor s-a stabilit că în ziua respectivă, în jurul orei 17:20, femeia se afla în curtea locuinței, moment în care și-a făcut apariția soţul, în stare avansată de ebrietate, care pe fondul unei stări de nervozitate, a intrat în casă, a deschis un geam al locuinței care dă înspre curtea locuinței și a început să arunce cu diverse obiecte din casă. Întrucât, în trecut au mai existat astfel de episoade, femeia l-a amenințat că sună la 112, iar soțul întărâtat a început să o amenințe că o va lovi.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Marginea, au emis un ordin de protecție provizoriu pentru bărbatul agresiv, începând cu data de 29.10.2019 ora 18.50 pe o perioadă de 5 zile. Bărbatului i-au fost aduse la cunoștință obligațiile pe care le are ulterior emiterii ordinului de protecție provizoriu, acesta declarând faptul că va locui la părinţii săi.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,violență în familie”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *