Femeie călcată pe picior de o mașină în timp ce a pășit pe carosabil pentru a ocoli lucrări care se efectuau pe trotuar, la Fălticeni. Șoferul, băut, a dus-o acasă fără să anunțe poliția

Ieri, 29.03.2019, la ora 11:15, o femeie de 68 ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce se deplasa pe trotuarul de la intersecția str. N. Beldiceanu cu str. 2 Grăniceri, din localitate, întrucât în zonă se efectuează lucrări la rețeaua de apă și canalizare, a pășit pe partea carosabilă pentru a ocoli lucrările, moment în care a fost călcată pe piciorul drept de autoturismul marca Renault, condus de un bărbat de 79 ani, din Fălticeni.

Victima a fost transportată de către autorul accidentului la domiciliu cu autoturismul implicat în accident, fără a sesiza organele de poliție. La ora 13:00 femeia s-a prezentat la Spitalul Fălticeni pentru îngrijiri medicale, constatându-se că a suferit leziuni ușoare. 

La ora 15:45, în urma măsurilor întreprinse a fost identificat pe str. Ion Dragoslav din Fălticeni, conducătorul auto care se afla în autoturismul implicat în accident, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost testată și femeia, rezultatul fiind negativ, după care, ambilor le-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de: „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *