Liberalul Vasile Iliuț este noul primar al orașului Vicovu de Sus

Candidatul Partidului Național Liberal, Vasile Iliuț,  a câștigat alegerile de ieri la Primăria orașului Vicovu de Sus.

După numărătoarea paralelă, președintele organizației județene PNL Gheorghe Flutur este cel care a anunțat:

O mare victorie pentru Vicovu de Sus. Au și avem un primar liberal. După o lungă perioadă pesedistă, la Vicovu de Sus a câștigat un primar liberal, Vasile Iliuț, care va face din Vicovu de Sus ceea ce își doresc cetățenii de aici. Apreciez înțelepciunea vicovenilor și curajul acestora de a se despărți de epoca PSD-ului. Azi a câștigat un gospodar, un om harnic și aplicat iar noi vom fi alături de el. O mare victorie pentru democrație, o mare victorie pentru Vicovu de Sus, o mare victorie pentru Partidul Național Liberal!”

Reamintim că în orașul Vicovu de Sus au fost organizate alegeri parțiale după ce mandatul de primar  al social-democratului Gheorghe Schipor, câștigător la alegerile locale din toamna anului trecut a fost invalidat din cauza unei condamnări penale.

Candidatul PNL Vasile Iliuț a obținut 43,5% din voturile exprimate, respectiv 2.385 de voturi. Contracandidatul său principal din partea PSD, viceprimarul în funcție Ionel Adrian Juravle, a obținut  37% din voturi, respectiv 2034 voturi.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other