Actualitate

”Mașina cu poeți” a poposit la Berchișești, cu lector univ. dr. Gina Puică, la ”Povestea Vorbei”, Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă 16 iulie 2022,  este invitată lector univ. dr. Gina Puică, inițiatoarea Cenaclului transfrontalier ”Mașina cu poeți”. Duminica trecută, ”Mașina cu poeți” a poposit la Berchișești, unde a avut parte de aceeași primire călduroasă din partea comunității în frunte cu primarul Violeta Țăran.

Despre istoria de șase ani a acestei acțiuni culturale deosebite, despre oamenii care îi dau viață dar și despre alte subiecte legate de activitatea culturală din Bucovina, partea de sud și partea de nord, va vorbi Gina Puică mâine seară, de la ora 20.00,  la Televiziunea Intermedia.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other