Motorul unui autobuz TPL a luat foc pe când mașina încerca să urce dealul, pe Calea Unirii, dinspre Burdujeni

Ieri după amiază, pe la ora 14:10 Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că un autobuz ce se deplasa pe strada Calea Unirii orașul reședință de județ a luat foc.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că autobuzul cu numărul de înmatriculare SV-01-HOL ce  aparţine SC TPL SA se deplasa dinspre cartierul Burdujeni spre centrul municipiului Suceava. 

La un moment dat, imediat după plecarea din stația de la Colegiul Tehnic Petru Mușat, în dreptul clinicii New Dent, șoferul autobuzului a fost avertizat de ceilalți participanți la trafic și a observat că de la compartimentul motor din partea din spate a autobuzului iese fum. Autobuzul a fost oprit, iar călătorii au fost evacuați.

Echipajul de pompieri care a intervenit la fața locului, cu o singură autospecială, a reușit să  lichideze incendiul înainte ca acesta să afecteze în mod deosebit motorul și să se extindă la celelalte componente ale caroseriei autobuzului.

Potrivit opiniei echipajului de pompieri, incendiul a fost cauzat de un scurt circuit al componentelor electrice ale motorului.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *