Petrecere de majorat stricată după ce un invitat a fost bătut. Participanții, organizatorul și administratorul pensiunii din izvoarele Sucevei, amendați pe motive de covid

Sâmbătă noapte, pe la  orele 23.30, lucrătorii din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta, au fost sesizați prin 112 de către un tânăr din comuna Pojorâta despre faptul că a fost bătut în timp ce se afla la o petrecere de majorat sărbătorită la Casa Adela din  comuna Izvoarele Sucevei.

Polițiștii au stabilit că la data de 05.03.2022, în jurul orei 23:20 în timp ce se afla în parcarea pensiunii Casa Adela  reclamantul, care era invitat la o petrecere de majorat, pe fondul unui conflict spontan de către doi tineri pe care îi cunoaște, ambii din comuna Tudora, județul Botoșani.

În locație au fost identificate un nr. de 20 de persoane, care au fost sancționate contravențional pentru că nu purtau mască iar organizatorul petrecerii, cât și administratorul localului au fost sancționați pentru organizarea petrecerii, având în vedere contextul pandemiei cu COVID 19.

Tânărul agresat a depus o plângere penală, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *