Putna, Sucevița, zona Pojorîta –Sadova – Fundu Moldovei, cele mai căutate zone turistice: 95% grad de ocupare al structurilor turistice, anunță președintele CJ Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a anunțat că în mai multe zone turistice ale județului, gradul anunțat de ocupare al structurilor de primire turistică din județul Suceava pentru perioada Sărbătorilor Pascale se apropie de maxim. Și să nu uităm că până la Paște mai sunt încă două săptămâni iar procentele anunțate vor putea crește. Astfel în Zona Rădăuți (Putna – Sucevița) gradul de ocupare este de 95%. Același procent  – 95% se înregistrează în Zona Pojorâta-Sadova-Fundu Moldovei = 95%. Zona Umor: 90% ; Zona Vama – Moldovița: 90%; Zona Suceava: 88%; Zona Câmpulung Moldovenesc: 70%; Zona Vatra Dornei = 70%.

Gheorghe Flutur a anunțat că Zona Sucevița a vândut 90% din ofertele de Paști încă de la sfârșitul lunii martie. ”De remarcat creșterea importantă, de aproximativ 15% în ultimii 2 ani, înregistrată de zona Suceava. Se văd aici rezultatele promovării Cetății de scaun a Sucevei și a Muzeului Bucovinei prin evenimente și târguri de turism din țară și străinătate. Sunt obiectivele turistice pentru care Suceava a primit din partea Comisiei Europene titlul de Destinație Europeană de Excelență.”.

Președintele CJ Suceava a mai arătat că ritmul rezervărilor este unul foarte mare în aceste zile și estimează că acolo unde mai sunt locuri, acestea se vor ocupa în mare parte.

”În ultimii 3 ani gradul de ocupare a crescut constant. O contribuție importantă o are și proiectul Paștele în Bucovina, alături de alte proiecte pe care le-am inițiat.  Așa cum ați văzut în aceste zile suntem mobilizați pentru repararea drumurilor județene astfel încât până la Paști pe majoritatea drumurilor să se circule normal”, a mai transmis Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *