Mopan Suceava
EducatieEvenimente

Școala Gimnazială „Mitropolit Iacob Putneanul” din Putna, excelență în educația financiară interdisciplinară. LifeLab by BCR-educație financiară interdisciplinară, eveniment organizat la Putna

Școala Gimnazială “Mitropolit Iacob Putneanul” din Putna a găzduit ieri, 19 aprilie 2024, evenimentul județean LifeLab, o inițiativă ce promovează predarea noțiunilor de educație financiară în cadrul tuturor disciplinelor școlare.

La eveniment au participat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Suceava, directori și cadre didactice din școlile din zonă, evidențiind astfel importanța colaborării instituțiilor de învățământ și importanța integrării educației financiare în programa școlară, rezultatele având impact calitativ asupra procesului educațional formator tinerelor generații.

Echipa de cadre didactice din Putna a prezentat parcursul ei în implementarea proiectului LifeLab în cadrul școlii.

În comunicatul transmis de reprezentanții unității de învățământ se menționează că, școala Putna face parte din cele 10 școli din România care și-au câștigat dreptul de a participa la proiectul LifeLab by BCR în urma selecției din toamna anului trecut.

„Această inițiativă, salutată de d-nul Inspector Școlar General, Grigore Bocanci, d-na inspector școlar pentru educație permanentă, Tatiana Vîntur, d-na inspector de informatică, Narcisa Ștefănescu dar și de expertul educațional, Adina Roșca, subliniază importanța integrării educației financiare în programa școlară.

Mulțumim reprezentanților ISJ Suceava, directorilor și cadrelor didactice de la școlile din zonă pentru prezența la acest eveniment!” a transmis directorul școlii, prof. Ciprian Crețan.

De asemenea, directorul Ciprian Crețan a felicitat echipa de proiect și întregul colectiv de cadre didactice de la Școala Putna pentru deschidere, implicare activă și pentru aportul adus la reușita unui asemenea eveniment educațional de amploare.

Galerie foto și informații: https://www.facebook.com/scoala.putna

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *