Șoferiță din Gălănești prinsă de polițiști conducând în stare de ebrietate un Volkswagen înmatriculat în Germania, prin Vicovu de Sus

Sâmbătă seară,  în jurul orei 19.30, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus, în timp ce efectua serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier în orașul Vicovu de Sus, în baza unei informații, a efectuat căutări pentru identificarea unui autoturism marca Volkswagen Fox, de culoare alb, înmatriculat în Germania, al cărui conducător auto are un mers sinuos pe partea carosabilă.

Pe strada Calea Cernăuți din localitate a fost identificat în trafic autoturismul respectiv care circula pe direcţia Vicovu de Jos – Straja, conducătorul auto oprind pe partea stângă a sensului de mers, în fața S.C. IMPERIAL S.R.L..

A fost identificată conducătoarea autoturismului, o femeie de 31 de ani, din comuna Gălănești.

Întrucât șoferița emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acesteia cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeia a fost condusă la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, recoltându-se două mostre biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *