Toate drumurile naționale și județene din suceava sunt funcționale, anunță Prefectura

Instituția Prefectului, județul Suceava a transmis un comunicat de presă privind starea drumurilor în județul Suceava 06.02.2020, ora 8,00

În dimineața zilei de 06.02.2020 pe drumurile administrate de Secția Drumuri Naționale Suceava nu erau blocaje în trafic. Se înregistrează viscol la sol generalizat. Carosabilul alternează tronsoanele la negru cu tronsoane de zăpadă viscolită, grosimea stratului fiind sub 2 cm. Se acționează cu 40 de mșini și utilaje. Pe sectoarele unde se înregistrează suluri de zăpadă sau formare de troiene se acționează cu autofreze.

La Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc, în raza secției circulația este asigurată fără evenimente rutiere. Carosabilul este cu zăpadă frământată, grosimea stratului fiind de 0- 1 cm pe DN 17 A, DN 18 și DN 2 E. în rest carosabilul este umed – DN 17 și DN 17B.  Pentru intervențiile efectuate secția a consumat 450 tone de sare, 22 tone de nisip și 1 tonă produs ecologic.

 

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri a anunțat că pe  drumurile județene se acționa în dimineața de 06.02.2020 cu un număr de 34 de utilaje echipate cu lamă și răspânditor. Carosabilul este acoperit cu zăpadă frământată și polei. În zona de munte carosabilul este acoperit cu strat de zăpadă cu o grosime de 5- 10 cm. Pentru combaterea poleiului s-a acționat cu 239 tone material antiderapant.

Se intervine în continuare pentru lărgirea carosabilului. În zonele cu câmp deschis este viscol și se formează suluri de zăpadă.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *