Un bărbat de 47 de beat și fără permis, conducând o motocicletă neînmatriculată a scăpat cu viață după ce s-a răsturnat la intrarea în Bălăceana și va răspunde penal

Duminică seară, pe la ora 20.50, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată pe DJ 178 din direcția Humoreni spre localitatea Bălăceana, un localnic de 47 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe carosabil, suferind leziuni.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul motocicletei a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” „conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *