Cultural

Concurs pentru copii la Muzeul de Științele Naturii: „Muzeul de Ştiinţele Naturii în imaginaţia copiilor”, machete cu tema ANOTIMPURILE. Condiții de participare

Muzeul Național al Bucovinei (MNB), prin specialiștii Muzeului de Științele Naturii, organizează ediția a VIII-a a programului de educație muzeală, expoziție-concurs de machete „Muzeul de Ştiinţele Naturii în imaginaţia copiilor”, machete cu tema ANOTIMPURILE.

Cine poate participa, cum se participă, ce trebuie să faceți, unde duceți machetele, cine vă poate da sfaturi, când este premierea, cine face jurizarea, toate acestea și multe alte informații în comunicatul transmis de MNB:

„Prieteni dragi, anul acesta, în cadrul proiectului educațional – concurs de machete „Muzeul de Ştiinţele Naturii în imaginația copiilor”, vă provocăm creativitatea cu o temă fascinantă – ANOTIMPURILE!

Vă mulțumim pentru că, datorită vouă, am ajuns la cea de-a VIII-a ediție a acestui concurs care vă stârnește curiozitatea și imaginația în crearea unor machete deosebite. Vă mulțumim pentru că în fiecare an suntem din ce în ce mai mulți, mai buni și mai frumoși!

Vă invităm să construiți machetele cu materiale naturale: hârtie, sfoară, plastilină, carton sau materiale din natură – castane, ghinde, iarbă, frunze, nuci, machete care să ilustreze anotimpul ales.

Machetele pot reprezenta un singur anotimp sau un colaj al celor patru anotimpuri, după dorința și imaginația fiecăruia în parte sau în grup. Puteți să modelați nori, soare, solul, copaci, frunze sau flori, puteți crea picături de ploaie și zăpadă din polistiren sau alte materiale și elemente cu ajutorul cărora să redați tema propusă.

Patru anotimpuri vă stau la dispoziție! Suntem siguri că imaginația voastră debordantă și creativitatea fără limite ne vor pune în fața unor machete spectaculoase.

Pentru orice informații puteți suna la telefonul 0230 213775.

De asemenea, puteți obține informații direct de la Muzeul de Științele Naturii din Suceava (la standul muzeului).

Vă așteptăm machetele la muzeu, până la data de 30 octombrie 2023.

În luna noiembrie, la o dată pe care o vom anunța, vom organiza expoziția cu aceste machete și vom premia cele mai reușite lucrări! În urma jurizării, vom stabili și anunța premiile și câștigătorii acestei ediții a concursului”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *