Cursuri suspendate parțial la Colegiul Economic, Colegiul Național Petru Rareș și la Școala Gimnazială nr. 3, din cauza gripei

Inspectoratul Școlar Județean a transmis un comunicat de presă prin care a anunțat că în  alte trei unități de învățământ din județul Suceava s-au suspendat parțial cursurile din cauza gripei.

Este vorba despre Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava unde au fost confirmate trei cazuri de gripă la clasa a XII-a  (31 elevi).  În urma monitorizării situației, D.S.P. Suceava a aprobat suspendarea cursurilor la această clasă până în data de 14.02.2020. De asemenea,  unitatea școlară menține suspendarea la clasa a IX-a unde învață 29 elevi.

Colegiul National ”Petru Rareș” Suceava are confirmate trei cazuri de gripă la clasa a VIII-a  (30 elevi). Suspendarea cursurilor la această clasă are loc în perioada 13-14.02.2020.

Școala Gimnazială nr. 3 Suceava are confirmate de asemenea trei cazuri de gripă la clasa pregătitoare (30 elevi). Suspendarea cursurilor la această grupă are loc tot  în perioada 13-14.02.2020.

Unitățile de învățământ vor realiza în intervalul de suspendare a cursurilor  acțiuni de dezinfecție a spațiilor școlare, a anunțat inspectorul școlar general Grigore Bocanci.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *