Distribuitori de treninguri și tricouri ADIDAS și NIKE, marfă contrafăcută, prinși de polițiști în Bazarul Suceava

În ziua de 12.02.2020, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în baza planului de acțiune aprobat de comanda unității și a unor informații existente la nivelul acestui serviciu, au acționat pe raza județului Suceava, ocazie cu care au constatat că Mihai C., de 52 ani, domiciliat în municipiul Suceava, oferea spre comercializare în Complexul Comercial Bazar Suceava, produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile ,,ADIDAS” și „NIKE” fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauză au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 2.000 lei.

Un alt bărbat, Dănuț R. de 60 ani, din municipiul Fălticeni, oferea de asemenea spre comercializare tot în zona Complexul Comercial Bazar Suceava, produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile ,,ADIDAS” și „NIKE”, fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute.  Și de la el au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 4.750 lei.

Persoanele au fost depistate în flagrant în timp ce ofereau spre comercializare produsele, cercetările au fost efectuate la fața locului și s-a procedat la ridicarea bunurilor în vederea examinării criminalistice, în ambele cauze fiind întocmite dosare penale, în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”. 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *