Actualitate

Fetiță de 5 ani, rănită după ce s-a urcat cu frățiorul mai mare în remorca mașinii condusă de tatăl lor, iar un bazin cu apă a venit peste ei

Ieri după amiază, în jurul orelor 18,20, echipajul din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a fost sezizat cu privire la faptul că pe raza localităţii Văratec, oraşul Salcea, s-a produs un accident rutier în urma căruia un copil de 5 ani, a fost  transportat la spital.

Polițiștii au constatat că C.G.  de 39 ani din localitate,  în timp ce conducea autoturismul Seat Alhambra şi remorca în care transporta un bazin de 1000 litri plin cu apă, ajuns pe strada Mihai Viteazul, a frânat brusc întrucât s-a intersectat cu un tractor care circula din sens opus, moment în care a auzit ţipete în remorcă.

A oprit şi s-a coborât de la volan și  a constatat că bazinul cu apă s-a mişcat către înainte în habitaclul remorcii  în momentul frânării şi a acidentat o pe fiica lui de 5 ani, care împreună cu fratele  mai mare, de 8 ani, s-au urcat în remorcă fără ştirea sa.

Intrucât minora Gherasim Rachila acuza dureri, a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava-U.P.U pentru investigaţii medicale.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *