Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Șoldan, la Baia: „Primarul Maria Tomescu este medicul care a făcut comuna Baia bine. Eu nu voi ignora Comuna Baia și nu voi separa niciodată județul în două”

În cadrul unei întâlniri electorale la Baia, Gheorghe Șoldan le-a transmis cetățenilor comunei că este mândru de primarul Maria Tomescu care este un model pentru el.

Gheorghe Șoldan, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava a declarat că nu va ignora Comuna Baia și nu va separa niciodată județul în două.

„Maria Tomescu este medicul care a făcut comuna Baia bine.

Este primarul care în doar două mandate a atras investiții de peste 30 de milioane de euro pentru comunitatea sa.

Asta, în ciuda faptului că pentru conducerea Consiliului Județean Suceava localitatea Baia nu există, iar cererile Mariei Tomescu de sprijin în diferite proiecte pentru locuitorii comunei, ai județului până la urmă, au fost ignorate.

Oamenii își rup mașinile pe drumul județean care leagă Baia de Bogata, iar gropile sunt acoperite cu pietriș odată la nu știu cât timp.

Toate astea pentru că primarul ales de oameni, cu aproximativ 85% din voturi, nu are aceeași culoare politică cu președintele Gheorghe Flutur.

Un președinte care se tot laudă cu un județ “brăzdat de autostrăzi”, când noi încă avem sute de kilometri de drumuri județene nemodernizate.

Autostrada A7, Pașcani – Siret a fost aprobată de Guvernul Marcel Ciolacu și se va face într-adevăr, la fel ca și varianta ocolitoare de la Gura Humorului.

Dar nu de Flutur, ci de către guvernarea PSD.

Le cer locuitorilor comunei Baia să fie alături de mine, pe 9 iunie, așa cum sunt alături de primarul lor.

Maria Tomescu e un model pentru mine.

Am învățat multe de la dna primar și sunt mândru că e în ECHIPA MEA.

Eu nu voi ignora Comuna Baia și nu voi separa niciodată județul în două.

Pentru că dezvoltarea județului înseamnă dezvoltarea fiecărei localități”, a transmis Gheorghe Șoldan.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *