Mobilizare suplimentară la ISU Suceava pentru codurile meteo periculoase anunțate

În urma numeroaselor avertizări de fenomene meteo periculoase, din ultima perioadă, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava s-a activat pe timpul valabilității acestora Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, cu reprezentanţi ai pompierilor militari, prefecturii, poliţiei, jandarmeriei şi ai S.G.A. (Sistemul de Gospodărire a Apelor).

De asemenea, prin Dispeceratul comun ISU-SAJ s-au informat imediat toate primăriile de pe raza judeţului, cu privire la atenţionările emise. În paralel, s-au pregătit tehnica şi mijloacele de intervenţie la nivelul fiecărei subunităţi de salvatori din judeţ, iar dacă va fi cazul, se va crește și capacitatea operațională, pentru asigurarea misiunilor specifice.

Zonele critice din județ vor fi în permanent monitorizate de către comisii mixte constituite din pompieri militari, reprezentanți ai unităților administrativ teritoriale și lucrători S.G.A, transmite purtătorul de cuvânt al SU ”Bucovina” Suceava, Slt. Alin GĂLEATĂ.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *