Actualitate

Actualizare: Polițist împușcat în cap, găsit pe un câmp de la marginea orașului Suceava. Sora poliţistului a postat un mesaj prin care anunţă că este nevoie urgentă de donatori de sânge

Ieri după amiază, un polițist de 32 de ani a fost găsit împușcat în cap pe un câmp de la marginea Sucevei.

Bărbatul a fost găsit în mașina sa,  prezentând o plagă împușcată în cap și era în stare de inconștiență. La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță care a preluat rănitul și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava. Din cauza stării grave în care se afla polițistul, s-a solicitat un elicopter SMURD pentru a fi transferat la o clinică universitară.

Din raportul poliţiştilor deplasaţi la faţa locului reiese următoarea stare de fapt:

Ieri,  05.08.2019, în urma postărilor de pe contul de socializare aparținând agentului principal de poliție A. A. Ionuț, de 32 ani, din mun. Suceava, a unor fotografii pe rețelele de socializare, în care făcea referire la un posibil act suicidal, la nivelul Secției de Poliție Burdujeni, s-au constituit mai multe echipe de căutare a acestuia.

În jurul orei 19.40, patrula de O.P. din cadrul Secției de Poliție Burdujeni s-a deplasat în teren, iar în zona Dealul Mănăstirii au observat un autoturism de culoare gri, care se cunoștea că aparținea agentului de poliție.

Polițiștii au parcat autospeciala din dotare în lateralul autoturismului respectiv, în care au observat o persoană de sex masculin la volan, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului, fiind identificate orificiile de intrare-ieșire, motiv pentru care au deschis portierele mașinii, care erau închise dar neasigurate, apelând SNUAU 112.  

Persoana din autoturism a fost identificată ca persoana căutată, respectiv A. A. Ionuț care a fost preluat de către un echipaj al ambulanței, având semne vitale și transportat la UPU a Spitalului Județean Suceava, unde a fost diagnosticat preliminar cu „plagă prin împușcare” și suspus unei intervenții chirurgicale.

În urma discuțiilor purtate cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, au fost desfășurate activități sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: „vătămare corporală din culpă”, „nerespectarea regimului armelor și munițiilor” și „uz de armă fără drept”, dosarul urmând a fi preluat de către această instituție, în vederea continuării cercetărilor.

Din investigațiile efectuate, nu au rezultat suspiciuni cu privire la săvârșirea de alte fapte penale, evenimentul datorându-se unei depresii suferite de agentul de poliţie, ca urmare a despărţirii de soţia sa.

Autoturismul marca Audi, model A4, de culoare gri, a fost ridicat de la fața locului și transportat la sediul I.P.J. Suceava.

***

În acesastă dimineaţă, sora poliţistului a postat astăzi pe contul de facebook al poliţistului un mesaj prin care transmite: „Vin cu o mare rugaminte pentru cei care pot dona sânge pentru fratele meu Andrei Ionut să meargă cât pot de repede la centrul de transfuzii Suceava. Specificați că vreți sa donați pentru Aursulesei Andrei Ionut. Are nevoie de grupa A 2. Va mulțumesc!”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *