Spitalul Județean explică de ce Daniel Bodnar, rănit, nu a fost consultat: El nu și-a prezentat actul de identitate pentru a i se face fișă de urgență

Spitalul Județean Suceava, prin purtătorul de cuvânt, dr. Dan Teodorovici, a transmis printr-un comunicat de presă punctual de vedere al unității spitalicești județene privind evenimentul din seara zilei de 9 decembrie 2020, care l-a avut ca principal actor pe Daniel Bodnar, activistul de mediu rădăuțean. Acesta, precum se știe, a ajuns la UPU Suceava după ce mai multe cioburi din geamul mașinii la care era la volan i-au rănit fața, automobilul său fiind atacat cu pietre din curtea unei firme de exploatare a lemnului din comuna Mălini, pe când Daniel Bodnar se afla în urmărirea unui transport de bușteni, pe care l-a apreciat ca fiind suspect din punct de vedere legal.

El a declarant într-o postare pe facebook că la UPU Suceava după mai mult timp de așteptare, nu a fost consultat de niciun medic, astfel încât a decis să plece la un spital din Cluj unde să beneficieze de investigațiile medicale necesare.  

În replică Spitalul Județean Suceava, a transmis că:

”În data de 09.12.2020 în jurul orei 23:00, la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Șudețean “Sf. Ioan cel Nou” s-a prezentat domnul Bodnar Daniel care a declarat că a fost agresat și a solicitat consult medical. I s-a spus că, mai întâi, trebuie să lase buletinul pentru a i se face fișă de urgență după care va fi preluat. După această discuție domnul Bodnar a părăsit Unitatea de Primiri Urgențe fără să mai facă fișă de prezentare.”

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.