Tineri fumători de canabis, prinși în flagrant la Bucovina Rock Castle, pe platoul Cetății

Cum era de așteptat, Bucovina Rock Castle nu s-a putut desfășura nici  anul acesta fără incidente care să alimenteze starea de spirit a celor care se împotrivesc festivalului din Șanțul Cetății de Scaun a Sucevei. Polițiștii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate din cadrul IPJ Suceava, împreună cu jandarmii de la Inspectoratul de Jandarmi Județean au surprins în flagrant mai mulți tineri care trăgeau din țigări cu canabis. Au fost patru prinderi în flagrant, fiind implicate în total opt persoane, depistate trăgând din țigări cu cânepă indiană pe băncile de pe platoul Cetății.

Tinerii cutezători au fost destul de repede surprinși în flagrant de către polițiștii și jandarmii care patrulau în civil prin mulțimea participanților amușind pe urma aromei deosebite a fumului emanat din țigările interzise.  S-a dovedit că din cei opt surprinși, numai șase fumaseră canabis, doi având, cel puțin până în momentul în care jandarmii și polițiștii au intervenit, doar rolul de spectatori la infracțiune.

Oricum, pe numele tuturor celor opt tineri s-au întocmit dosare penale privind încălcarea prevederilor Legii 143 referitoare la prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Please follow and like us:

2 comentarii la „Tineri fumători de canabis, prinși în flagrant la Bucovina Rock Castle, pe platoul Cetății

 • 27 august 2019 la 10:14
  Permalink

  Traiasca Gaza, Andy, Ursu si Festivalul din Sant!

  Răspunde
 • 27 august 2019 la 13:48
  Permalink

  Vad ca sunt unii care se mira si de asta cu fumatul si de numarul mic de platitori la intrarea in sant la poga-poga. Im pare rau, da nu e cazul. Pe platou sus au roit vreo doua-trei mii de prieteni a organizatorului principal si care anul trecut erau fost bagati in sant fara sa plateasca de Gaza asta si de gasca lui. Anul asta lucrul a fost mai serios organizat si pilele lui Gaza au stat pe coclauri si ia prins potera cu droguri. Prietenii lui Andy. Vreo trei sau patru mii nau venit pentru ca noi neoprotestantii si unii crestini ortodocsi ori catolici leam interzis copiilor nostri sa se mai amestece cu lumea asta ciudata si decazuta. Si cei patru sau cinci mii din sant au fost admiratori a acestei muzici si a organizatorilor dar si feluriti tineri snobi, apoi fara de Dumnezeu, satanisti ori liber cugetatori cum se zice, copii scapati din mana de parintii lor, tineret fara capatai. Asta este. Si tre sa mai stiti ca eu nam auzit pe nimeni dintre noi sa comenteze de rau concertul din fata casei de cultura, asta este o diversiune tipic securistica. Poate ca tot a mincinosului astuia de Gaza.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *