Turismul, transportul aerian, industria, cultura, sănătatea și silvicultura județului Suceava, schimb de experiență cu Austria

Miercuri, 30 ianuarie 2019, în ședința ordinară a Consiliului Județean Suceava, consilierii județeni vor decide asupra proiectului de hotărâre privind participarea, în luna martie 2019, a unei delegații reprezentative pentru județul Suceava, la un schimb de experiență în Austria.

Schimbul de experiență are la bază invitația unor membrii din Parlamentul Austriei.

Domeniile de interes pentru județul Suceava, care vor fi reprezentate la schimbul de experiență, sunt turismul, transportul aerian, industria, cultura, sănătatea și silvicultura.

Cu date suplimentare despre personalitățile reprezentative pentru fiecare domeniu, componența delegației și a temelor abordate vom reveni după ședința de miercuri.

Please follow and like us:

One thought on “Turismul, transportul aerian, industria, cultura, sănătatea și silvicultura județului Suceava, schimb de experiență cu Austria

  • 9 februarie 2019 la 16:03
    Permalink

    De ce asa multe rânduri de ambalaj pentru a se transporta silvicultura în Austria? Colecteaza austriecii si asfel de ambajaje sau cu ele se întoarce județul Suceava acasa?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *