Turnul Unirii de la Biserica “Nașterea Maicii Domnului”, de lângă Tribunal, va fi inaugurat pe 31 mai 2020. Primarul Lungu anunță finanțare de 500.000 lei pentru lucrările de pictură de la Catedrala Nașterea Domnului de pe Mărășești

Ion Lungu, primarul Sucevei anunță că lucrările de la Turnul Unirii de la Biserica “Nașterea Maicii Domnului” (de lângă Tribunal) se apropie de final. Inaugurarea va avea loc pe data de 31.05.2020.

Municipalitatea este parteneră în acest proiect atât la realizarea turnului, cât și la modernizarea parcării de la Tribunal.

Lungu a transmis că a avut discuții în această dimineață la Direcția de Culte – de la Secretariatul General al Guvernului, referitor la finanțarea parțială a lucrărilor din acest proiect și de asemenea, acordarea unei sume de 500.000 lei pentru continuarea lucrărilor de pictură la Catedrala Nașterea Domnului de pe Mărășești. Edilul a precizat că a primit asigurări că în perioada următoare se vor acorda sumele solicitate și a mulțumit ministrului secretar de stat Opaschi pentru sprijinul acordat bisericilor din orașul Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *