Un individ care a bătut și a furat unui copil de 11 ani suma de 7 lei, trimis în arest de procurorii suceveni

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a unui sucevean de 25 de ani, pentru  tâlhărie, cu propunere de menţinere a măsurii arestului preventiv luată faţă de acesta.

La data de 11.03.2019, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus prin ordonanţă, pentru o perioadă de 24 ore, reţinerea unui bărbat în vârstă de 25 ani din municipiul Suceava, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, individul lovind și deposedând un copil de 11 ani, de suma de 7 lei..

Din probele administrate a rezultat că la data de 05.03.2019, în jurul orei 20:30, în timp ce copilul în vârstă de 11 ani, se deplasa pe strada Aurora din municipiul Suceava, suspectul a deposedat-o de suma de 7 lei prin acte de violenţă, copilul suferind leziuni care au necesitat 6-7 zile îngrijiri medicale.

La data de 11.03.2019, procurorii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva autorului şi au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Suceava, arestarea preventivă a inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile.

Prin încheierea judecătorului de drepturi şi libertăţi din 12.03.2019, a fost admisă propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Procurorii precizează că, deşi cercetările efectuate în faza de urmărire penală au fost finalizate, în conformitate cu art.4 alin.l Cod procedură penală orice persoană este considerate nevinovată până la stabilirea vinovăţiei sale printr-o hotărâre penală definitivă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *