Evenimente

Un sucevean de 50 de ani a vrut să-și pună capăt zilelor de două ori într-o zi. A încercat fără succes să se auto-electrocuteze iar apoi și-a înfipt un cuțit în burtă

Marți după amiază, după ora 16.30, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că un bărbat a încercat să se sinucidă, auto-înjunghiindu-se cu un cuțit.

În apartamentul de la adresa indicată polițiștii au găsit un bărbat de 50 ani, care era conștient și prezenta o plagă înjunghiată în zona abdomenului, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de către un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava.

Întrebat despre cele întâmplate, el a evitat să precizeze motivul pentru care a recurs la această soluție, însă a declarat că a încercat inițial să se sinucidă introducând o sârmă într-una dintre prize dar s-a declanșat siguranța electrică și a întrerupt curentul.  A  încercat apoi să-și pună capăt vieții, auto-înjunghiindu-se în zona abdomenului cu un cuțit de bucătărie.

Bărbatul a fost transportat conștient la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiindu-i pus diagnosticul preliminar ”plagă înjunghiată abdominală”. 

Please follow and like us:

One thought on “Un sucevean de 50 de ani a vrut să-și pună capăt zilelor de două ori într-o zi. A încercat fără succes să se auto-electrocuteze iar apoi și-a înfipt un cuțit în burtă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *