Doi tineri din Botoșani, băiatul de 19 ani și fata de 14 ani, s-au prăbușit cu ATV-ul într-o râpă de 7 metri, pe când filmau frumusețile peisajului, la Humor

La 20.01.2019, în jurul orei 16.45, F.B., de 18 ani, din municipiul Botoşani, conducea mândru un ATV, având-o pasageră pe  o adolescentă de 14 ani, din aceeași localitate, pe drumul forestier Pârâul Bocanci, având direcţia de deplasare  dinspre strada Ştefan cel Mare către relee, de pe raza orașului Gura Humorului.

La un moment dat, pentru că nu a fost atent la drum, fără a avea experienţă în conducere şi s-a uitat în spate pentru a vedea cum tânăra din spatele său filmează peisajul, a virat stânga şi a părăsit partea carosabilă căzând în albia Pârâului Bocanci la o diferenţă de nivel de circa 7 m.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală uşoară conducătorului ATV-ului și a pasagerei.

F.B. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din Evenimentul nu întruneşte condiţiile cumulative pentru a fi catalogat ca accident rutier, întrucât nu a avut loc pe un drum deschis circulaţiei publice.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *