Patinoarul s-a închis. Copiii, și părinții au acoperit prin plata biletelor, cheltuielile de funcționare. Viceprimarul Marian Andronache mizează pe investiții la Patinoar, pentru următorul sezon

Viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache a tras linie astăzi, 4 martie, după închiderea Patinoarului Artificial de pe strada Universității din municipiul reședință de județ, administrat de Primărie și a prezentat public bilanțul unuia dintre cele mai tentante oferte de distracție din municipiul reședință de județ, pe timpul iernii. 

Mai mult ca în alți ani, Patinoarul a fost centru de atracție pentru zeci de mii de tineri și nu numai, amatori ai frumosului sport pe patine.  Viceprimarul Marian Andronache a oferit câteva cifre care justifică dezvoltarea acestui important centru de interes, pentru sporturile de iarnă dar și pentru divertismentul sucevean.  S-au încasat în total 74.054 lei din care 23.670 de lei de la adulți ( 2630 plătitori de bilete) și 49.355 de lei de la copii, elevi și studenți ( 9871 plătitori de bilete).  Banii încasați, a declarat viceprimarul Marian Andronache, au fost îndestulători pentru plata utilităților.

El a declarat că în acest an Primăria va face un studiu de fezabilitate pentru o investiție mai amplă, de acoperire și modernizare a Patinoarului și se vor canaliza eforturi pentru identificarea surselor de finanțare pentru această modernizarea Patinoarului de pe strada Universității care, precum s-a văzut în iarna acestui an, a fost un punct important de atracție pentru sucevenii de toate vârstele.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *