ActualitateAdministratie

Primarul Ion Lungu a înmânat titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Suceava ambasadorului Franței în România, E.S.  Laurence Auer

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a înmânat astăzi titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Suceava ambasadorului Franței în România, Laurence Auer. Evenimentul a avut loc la Teatrul municipal ”Matei Vișniec”

”Am avut onoarea să înmâneze în numele sucevenilor, titlul de cetățean de Onoare, doamnei Ambasador al Franței, Excelența Sa, Laurence Auer.

Principalele considerente pentru care a fost decernat acest titlu au fost:

Rolul important jucat de domnia sa în realizarea Alianței Franceze la Suceava; Includerea municipiului Suceava, în Maratonul de Business, organizat de Camera de Comerț și Industrie Franceză; Organizarea de către Ambasada Franței a Competiției de proiecte Orașe Durabile-exemple de bună practică; Implicarea Excelenței Sale în gestionarea problemei legată de migranții ucraineni, ca urmare a războiului din această țară, domnia sa vizitând de mai multe ori Vama Siret; Pentru proiectul de bune practici de la Ambro Suceava, Excelența Sa vizitând de mai multe ori acest agent economic important, care este pe primul loc la cifra de afaceri din municipiu, având acționariat francez.

În același timp domnia sa este un prieten adevărat al Sucevei și Bucovinei, promovând zona noastră.

Sunt convins că relațiile dintre municipiul Suceava și Ambasada Franței vor cunoaște o dezvoltare dinamică în perioada următoare, când ne dorim să dezvoltăm colaborarea și cu alte orașe din Franța.”, a transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *