Actualitate

Țigări în valoare de peste 200.000 lei și un autoturism confiscate de polițiști, la Iaslovăț, mașina urmărită fiind abandonată în șanț

Aseară, pe la ora 21.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție 3 Marginea, au interceptat un autoturism suspect, au efectuat semnal de oprire însă șoferul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea în mare viteză. S-a procedat la urmărirea acestuia până pe raza orașului Solca.

Ulterior, autoturismul a virat spre comuna Iaslovăț (DN2K) unde din cauza vitezei excesive a derapat și s-a oprit în șanțul din partea stânga a carosabilului. Conducătorul auto a părăsit autoturismul, fapt constatat în momentul în care echipajul de poliție a ajuns lângă auto urmărit.

Au fost efectuate verificări în zonă, însă nu a fost identificat conducătorul mașinii.

Înăuntru au fost descoperite mai multe colete cu pachete de țigări de proveniență ucraineană.

A fost inventariată cantitatea de țigarete rezultând că în automobil se aflau 14720 pachete cu țigarete aduse din Ucraina și din duty free, de diferite mărci, în valoare de aproximativ 200.000 lei. Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată.

De asemenea, autovehiculul folosit la comiterea faptei, în valoare de circa 40.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul I.P.J Suceava.

Cercetările sunt continuate ale sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, cu privire la comiterea infracțiunii de „contrabandă”, în vederea identificării autorului/ilor și luării măsurilor legale procedurale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *