Un bărbat de 74 de ani a murit într-un autobuz TPL, în municipiul Suceava. Taxatoarea a observat poziția nefirească și s-a dus să vadă dacă nu doarme

Un bărbat de 74 de ani a murit ieri într-un autobuz TPL, în municipiul Suceava. Taxatoarea a fost cea care a văzut că bărbatul are o poziție nefirească pe scaunul din față și a mers să vadă dacă doarme. În acel moment și-a dat seama că bărbatul este decedat și l-a alertat pe șoferul autobuzului care a sunat și a solicitat intervenția echipajului de ambulanță.

Conform datelor oficiale, ieri,  12.05.2021, la ora 13.42, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un şofer TPL Suceava, cu privire la faptul că în jurul orei 13.40, o persoană de sex masculin a decedat în timp ce se afla în interiorul autobuzului care se deplasa pe strada Calea Unirii, aflându-se în apropierea staţiei TPL denumită generic „Sala Sporturilor”.

Conform declarațiilor martorilor, în jurul orei 13.00, bărbatul de 74 de ani s-a deplasat în staţia TPL Obcini de unde s-a urcat în autobuz, urmând să coboare în staţia Mărăşeşti, aşezându-se în acest sens pe primul rând de scaune. Persoana în cauză nu a mai coborât în staţia TPL Mărăşeşti, ci şi-a continuat deplasarea, fără a atrage atenția nimănui.

La un moment dat, autobuzul fiind în mişcare, în zona staţiei Sala Sporturilor, taxatoarea TPL Suceava din autobuz a observat că sus numitul stă nefiresc pe scaun şi s-a dus să vadă dacă doarme. În acel moment a constatat faptul că sus-numitul era decedat. S-a solicitat intervenţia unui echipaj de ambulanţă care a constatat decesul bărbatului, stabilind drept diagnostic „stop cardio-respirator”.

Din verificările efectuate a reieșit faptul că bărbatul suferă de boli cardio-vasculare, fiind diagnosticat în acest sens şi urmând un tratament medicamentos prescris de un medic specialist.

Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului nu au fost identificate urme de violenţă pe suprafaţa corporală.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

 

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *