Un individ de 24 de ani din Fălticeni, supărat că a pierdut la păcănele, a jefuit-o pe gestionara sălii de jocuri ROYAL din localitate

În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 03.40, un tânăr  a pătruns în sala de jocuri SC ROYAL SRL, din municipiul Fălticeni, unde a împins-o și a deposedat-o pe gestionara sălii de o borsetă în care se afla suma de 2160 de lei, rezultată din încasări. Ulterior, individul  a fugit într-o direcție necunoscută.

Polițiștii au făcut cercetări și destul de repede, l-au identificat pe autorul tâlhăriei, în persoana lui Andrei Lucian Boaru, de 24 de ani, din municipiul Fălticeni.

În baza probatoriului administrat, în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale față de acesta pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind totodată recuperat și o bună parte din prejudiciu, respectiv 1870 lei.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că în noaptea de 21/22.06.2022, suspectul a pierdut diferite sume de bani la alte săli de jocuri din municipiul Fălticeni și și-a amanetat diferite obiecte personale pentru a continua să joace. Întrucât nu mai avea de unde să facă rost de bani, acesta a pătruns în sala SC ROYAL SRL, unde a jefuit-o pe gestionară.

Față de Andrei Lucian Boaru s-a dispusă reținerea pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ, urmând să fie prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Fălticeni, cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *