Femeie cu identitate necunoscută, găsită moartă pe drumul dintre Corocăiești Verești și Stamate Fântânele după ce ar fi căzut de pe bicicletă

Ieri înainte de amiază, polițiștii de la S.P.R. 2 Ipoteşti au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin este căzută pe drumul comunal dintre localitățile Corocăiești comuna Verești și Stamate, comuna Fântânele și este posibil să fie decedată.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au găsit pe partea carosabilă a D.C. 65 Corocăiești, o persoană de sex feminin ce nu prezenta semne vitale. 

La fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul SAJ Suceava, care  a constatat decesul persoanei.

În urma cercetărilor efectuate  s-a stabilit faptul că persoana de sex feminin identificată la fața locului, în vârstă de aproximativ 50-60 ani se deplasa cu bicicleta pe DC 65 pe direcția Stamate-Corocăiești, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, lovindu-se în zona capului.

La examinarea externă a cadavrului cât și a bicicletei nu au fost identificate urme care să conducă la bănuiala că cea în cauză a fost victima unui accident rutier.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *