Incendiu la o gospodărie din Măneuți, cauza scăpări de gaze de la aragazul cu butelie. Proprietarul a suferit arsuri la mâini și a fost dus la spital pentru îngrijiri

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreuna cu lucrătorii S.V.S.U. Frătăuții Vechi, au intervenit în această dimineață, în jurul orei 9:07, cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Măneuți, comuna Frătăuții Vechi.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul casei și al unei anexe corp comun, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie și la proprietățile învecinate.

Acoperișul comun a ars pe aproximativ 140 mp. Au mai ars aparate electrocasnice, obiecte de mobilier și alte bunuri. S-au degradat pereții și planșeul locuinței.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD i-au acordat îngrijiri medicale proprietarului (87 ani), care a suferit arsuri minore la mâini. Ulterior, acesta a fost transportat la Centrul de Primire Urgențe al spitalului din Rădăuți, pentru tratament de specialitate.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, în urma unor scăpări de gaze combustibile de la sistemul de gătit (aragaz cu butelie). Incendiul a fost lichidat la ora 11:25, iar pompierii au salvat restul casei, o șură și alte două anexe din gospodărie, precum și două locuințe aflate în imediata apropiere, transmite purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, Slt. Alin Găleată.

Foto: ISU ”Bucovina” Suceava

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *