Viceprimarul Lucian Harșovschi: ”La bazin” se vor amenaja 95 de locuri de parcare, pentru locuitorii din zonă. Înainte, era teren viran

După ce pe rețelele de socializare și nu numai au fost postate comentarii și reproșuri la adresa administrației municipale sucevene care a intervenit cu buldozerele în zona cuprinsă între blocuri, în centrul Sucevei, cunoscută ca fiind ”La bazin”, viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a oferit pe pagina sa de facebook explicații pentru lucrările care se desfășoară în respectivul perimetru. În acest spațiu vor fi amenajate locuri de parcare pentru locuitorii din blocurile învecinate dar și zone cu spațiu verde.

”După ce proiectul de modernizare a 4364 de locuri de parcare a fost blocat în Consiliul Local, fără motiv, timp de 2 ani, a sosit și timpul parcării de pe strada Ștefan cel Mare (bl.A2, bl.C2, bl.H2 și bl.H1) să intre în reabilitare.

Precizez că în acte, înainte, această zonă, cunoscută drept “la bazin”, nu era parcare, ci teren viran.  După reabilitare, se intervine pe o suprafață de 2420 mp (+380 mp trotuar), vor fi 95 locuri de parcare, iar accesele la scările de bloc vor fi refăcute. Se vor crea, de asemenea, și noi zone de spațiu verde.

Atașez poze în care puteți observa cum arată acum zona, cu planșa inițială, și voi reveni cu fotografii și informații la finalul lucrărilor. Cer scuze locatarilor pentru inconvenientul creat, deoarece parcarea va fi inutilizabilă pe durata lucrărilor, dar îi asigur că zona va arăta total diferit la finalizarea acestora”, este mesajul transmis de viceprimarul Lucian Harșovschi pe pagina sa de facebook.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *